Σπουδαία ευκαιρία έχασε το Μαρόκο στο 44ο λεπτό να ισοφαρίσει με τον Ελ Γιαμίκ να σταματιέται από τον Ούγκο Γιορίς.

Το γκολ του Μουντιάλ ολόκληρου πήγε να βάλει ο Γιαμίκ του Μαρόκου! Ο Μαροκινός άσος προσπάθησε να παραβιάσει την εστία τους Γιορίς αλλά μάταια.

Το Μαρόκο άγγιξε το 1-1 στο 45ο λεπτό της αναμέτρησης κόντρα στη Γαλλία. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά και αδυναμία των Γάλλων να διώξουν, ο Γιαμίκ έπιασε ανάποδο ψαλίδι, ο Γιορίς εκτινάχθηκε, απέκρουσε, ενώ η μπάλα ακούμπησε και στο δοκάρι.

Δείτε το ανάποδο ψαλίδι του Γιαμίκ που έσωσε την τελευταία στιγμή ο Ούγκο Γιορίς και το δοκάρι της εστίας του

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!