Ο Ομάρ Ελ Καντουρί φαντάζεται το Μαρόκο να σηκώνει την κούπα του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Παραδέχεται ότι δεν περίμενε πως το Μαρόκο θα φτάσει τόσο μακριά-στα ημιτελικά- στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, αλλά διαβεβαιώνει ότι πίστευε πως η ομάδα της Βόρειας Αφρικής θα πάει καλά στο κορυφαίο τουρνουά εθνικών ομάδων στον κόσμο.

Ο 32χρονος Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ, Ομάρ Ελ Καντουρί, σε συνέντευξή του στην «Giornale di Brescia», χαρακτήρισε τη Γαλλία φαβορί, θέλει όμως-όπως είπε- να…φαντάζεται την ομάδα του Μαρόκου ως παγκόσμια πρωταθλήτρια και αποκάλυψε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στην Ιταλία με τη Μπρέσια, με την οποία αγωνίστηκε από το 2008 έως το 2012.

«Στην Ιταλία λένε ότι το όνειρο δεν κοστίζει τίποτα και έτσι φαντάζομαι τη ομάδα του Μαρόκου ως παγκόσμια πρωταθλήτρια. Με τη Γαλλία θα είναι ήδη μια πολύ δύσκολη πρόκληση και κατά τη γνώμη μου οι Γάλλοι είναι το φαβορί. Αν σκεφτώ με την καρδιά μου, ελπίζω ότι αυτός ο ενθουσιασμός θα μας δώσει αυτή την επιπλέον ώθηση για να πετύχουμε ένα κατόρθωμα. Εδώ στην Ελλάδα δεν υπάρχουν πολλοί Μαροκινοί, αλλά είδα τους συμπατριώτες μου να βγαίνουν στους δρόμους για να γιορτάσουν σε όλη την Ευρώπη και ήταν όμορφα», είπε ο Ελ Καντουρί.

«Δεν περίμενα τον ημιτελικό, αλλά ήξερα ότι μπορούσαμε να τα πάμε καλά. Πολλοί παίκτες παίζουν στα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο προπονητής είναι πολύ καλός.

Ήδη από τα φιλικά έγινε κατανοητό ότι κάτι μαγικό μπορούσε να γεννηθεί. Το Μαρόκο είναι μια ομάδα που επιτίθεται, αλλά πάνω από όλα αμύνεται καλά και ξέρει πώς να κάνει τους αντιπάλους του να παίξουν άσχημα. Είναι ένα ποδόσφαιρο που δεν είναι γνωστό σε εμάς, αλλά έχουμε μάθει. Υπάρχει μια νοοτροπία και μια επιθυμία για αγώνα που δεν υπήρχε στο παρελθόν. Υπάρχουν πέντε βασικά “πιόνια”: Μπόνο, Σαΐς, Άμραμπατ, Ζιγέτς και Μπουφάλ», πρόσθεσε, ενώ μιλώντας για το μέλλον του τόνισε:

«Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Ιταλία και να το κάνω στην Μπρέσια θα ήταν το καλύτερο πράγμα, ήταν η πρώτη μου ομάδα. Τα παιδιά μου γεννήθηκαν στην Μπρέσια και θα ήθελα να με δουν να παίζω εκεί».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!