Ο Ριβάλντο πήρε θέση στο θέμα της πιλογής του νέου προπονητή στον πάγκο της Εθνικής Βραζιλίας.

Η αναζήτηση του νέου προπονητή της Βραζιλίας φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει. Πολλά είναι τα ονόματα που έχουν γραφτεί. Από τον Πεπ Γκουαρδιόλα μέχρι τον Αμπέλ Φερέιρα. Ωστόσο, ο Ριβάλντο θεωρεί πως ο αντικαταστάτης του Τίτε δεν πρέπει αν είναι ξένο αλλά κάποιον με «βραζιλιάνικο αίμα στις φλέβες του»

Παρακάτω ακολουθεί το ποστάρισμα του Ριβάλντο:

«Δεν συμφωνώ με την ιδέα ενός ξένου προπονητή. Πιστεύω πως είναι ασέβεια προς τους Βραζιλιάνους προπονητής. Θεωρώ πως έχουμε προπονητές που μπορούν να αναλάβουν την εθνική ομάδα και να κάνουν καλή δουλειά, όπως ο Ροζέριο Σένι, ο Φερνάντο Ντίνις, ο Κούκα, ο Ρενάτο Γκαούτσο και ο Ντοριβάλ Ζούνιορ. Υπάρχουν σίγουρα πολύ καλοί ξένοι προπονητές, αλλά η σελεσάο είναι δική μας και η εθνική ομάδα πρέπει να έχει προπονητή κάποιον με βραζιλιάνικο αίμα στις φλέβες του. Πιο σημαντικοί είναι οι παίκτες, πρέπει να τους βοηθήσουμε, να τους ενθαρρύνουμε και να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή τους, γιατί έχουμε μια καλή γενιά και μια βάση με εμπειρία. Το Μουντιάλ είναι ένα μικρής διάρκειας τουρνουά και κερδίζεις ή χάνεις στις λεπτομέρειες».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rivaldo Ferreira (@rivaldo)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!