Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αναζήτηση και αριστερού μπακ σύμφωνα με ρεπορτάζ μετά την νόσηση του Γκάνεα από κορωνοϊό.

Ο Κρίστιαν Γκάνεα τέθηκε νοκ-άουτ (τουλάχιστον) για το επόμενο τρίμηνο, έπειτα απ’ το σοβαρό πρόβλημα υγείας που προέκυψε από επιπλοκές που παρουσιάστηκαν στον οργανισμό του μετά τον Covid-19. Έτσι, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι εκ των πραγμάτων αναγκασμένοι να αναπροσαρμόσουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό τους.

Προχωρώντας εκτός από την απόκτηση δημιουργικού μέσου και δύο εξτρέμ (και) στη μεταγραφή ενός αριστερού μπακ, ως δεύτερη επιλογή πίσω απ’ τον Χουάνκαρ, παρότι δεν υπήρχε αρχικά στο πλάνο η προοπτική απόκτησης ποδοσφαιριστή στη συγκεκριμένη θέση.

Για όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού αυτό που προέχει τούτη την ώρα, είναι η υγεία του 30χρονου Ρουμάνου μπακ και το πώς θα αφήσει πίσω του όλη αυτή την περιπέτεια, επιστρέφοντας σταδιακά στα γήπεδα. Απ’ την άλλη πλευρά, όμως, οι «πράσινοι» κατανοούν πως ο Γκάνεα δύσκολα θα είναι σε θέση να βοηθήσει στο υπόλοιπο της εφετινής χρονιάς και θα χρειαστούν ενίσχυση στη συγκεκριμένη θέση.

Παναθηναϊκός: Τι ζητάει ο Γιοβάνοβιτς

Όσο κι αν υπάρχει ως back-up επιλογή ο «πασπαρτού» Φακούντο Σάντσες που έχει καλύψει πολλές φορές στο παρελθόν το αριστερό άκρο, η σεζόν είναι πολύ μεγάλη, με σερί αγώνων στο πρώτο δίμηνο του 2023 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Γι’ αυτό θα πρέπει να υπάρχουν δεδομένα έξτρα επιλογές σε όλες τις θέσεις.

Αυτό που έχει μεταφερθεί ήδη απ’ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού προς ατζέντηδες και υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους είναι πως αναζητούν ενόψει Ιανουαρίου (κι) έναν αριστερό μπακ με καθεστώς δανεισμού και πιθανή οψιόν αγοράς του το καλοκαίρι.

Έναν ακραίο αμυντικό με συγκεκριμένα αγωνιστικά χαρακτηριστικά και στοιχεία που θα είναι σε θέση να καλύψει τα «θέλω» του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Και φυσικά θα μπορεί να διεκδικήσει ακόμη και τη θέση του βασικού, κρατώντας υψηλό τον εσωτερικό ανταγωνισμό για την ενδεκάδα.

Οι αναζητήσεις του Παναθηναϊκού δεν εστιάζονται μόνο στην ξένη αγορά. Έχει ξαναέρθει ήδη σε πρώτο πλάνο η λίστα με υποψήφιους αριστερούς μπακ που ήταν στο «κάδρο» και στις αρχές του περασμένου καλοκαιριού, πριν δώσει εντέλει ο Γιοβάνοβιτς το «πράσινο φως» για την απόκτηση του Γκάνεα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!