Ο Ζοάο Φέλιξ όπως όλα δείχνουν θα αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης και η περίπτωσή του δεν περνά απαρατήρητη από την Άρσεναλ.

Η Άρσεναλ πάει να κάνει δικό της τον Πορτογάλο επιθετικό της Ατλέτικο Ζοάο Φέλιξ. Το όνομα του 23χρονου επιθετικού έχει γραφτεί για Παρί Σεν Ζερμέν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άστον Βίλα αλλά ίσως καταλήξει στο Λονδίνο σύμφωνα με τελευταία δημοσιεύματα.

Η σχέση του Πορτογάλου με τον Ντιέγκο Σιμεόνε στους «Ροχιμπλάνκος» δεν είναι και η καλύτερη. Έτσι το πιθανότερο σενάριο είναι τον Γενάρη ο Ζοάο Φέλιξ να βρει νέα ποδοσφαιρική στέγη. Η ισπανική MARCA στο σημερινό της φύλλο αναφέρει πως η Άρσεναλ είναι αυτή τη στιγμή η επικρατέστερη για να αποκτήσει τα δικαιώματα του ταλαντούχου άσσου. Οι Λονδρέζοι ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Γκάμπριελ Ζεσούς θέλουν να αποκτήσουν παίκτη για την επίθεσή τους.

Ο προπονητής της Άρσεναλ, Μίκελ Αρτέτα θέλει έναν ποιοτικό φορ που θα του δώσει έξτρα λύσεις στη μάχη που δίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι για το πρωτάθλημα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!