Λεπτομέρειες απομένουν ώστε ο Άρης να αποκτήσει τον Ματέι Βίντρα.

Μια ακόμα σημαντική κίνηση για την ενίσχυση του ρόστερ του φαίνεται ότι θα κάνει ο Άρης. Ο Θοδωρής Καρυπίδης τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με την πλευρά του Ματέι Βίντρα και απομένουν κάποιες τελευταίες λεπτομέρειες ώστε ο παίκτης να ντυθεί στα «κιτρινόμαυρα».

Η περίπτωση του 30χρονου Τσέχου επιθετικού είναι στο προσκήνιο για τους «κίτρινους» από τον περασμένο Σεπτέμβριο, ωστόσο, τότε οι Θεσσαλονικείς δεν προχώρησαν στην απόκτησή του καθώς ο Βίντρα ήταν στο στάδιο της αποθεραπείας του έπειτα από τη χειρουργική επέμβαση (στο γόνατο) στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Απρίλιο.

Ο Ματέι Βίντρα έκανε τις καλύτερες χρονιές του με τη φανέλα της Γουότφορντ καθώς σε 95 αγώνες σημείωσε 35 γκολ και μοίρασε 15 ασίστ και ακολουθούν αυτές με την Μπέρνλι (97 αγώνες, 12 γκολ, 10 ασίστ). Αγωνιζόμενος στην Ντέρμπι Κάουντι έπαιξε σε 80 παιχνίδια με απολογισμό τα 27 γκολ και τις πέντε ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του έχει 372 αγώνες με 100 γκολ.

Μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, ο παίκτης θα γίνει και τυπικά κάτοικος Θεσσαλονίκης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!