Απίθανη, εξωγήινη ενέργεια του Λιονέλ Μέσι και πάρε-βάλε στον Χούλιαν Άλβαρεζ για το 3-0 της Αργεντινής κόντρα στην Κροατία.

Α-ΔΙ-Α-ΝΟ-Η-ΤΟΣ Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει… ρεσιτάλ απόψε κόντρα στην Κροατία και μετά το εύστοχο πέναλτι του, μοίρασε και ασίστ.

Με εκπληκτική ενέργεια και… χορεύοντας τον Γκβάρντιολ σέρβιρε στον Άλβαρεζ και εκείνος με άνεση έκανε το 3-0 για την Αργεντινή.

Δείτε το φοβερό σόλο του Λιονέλ Μέσι και το 3-0 του Άλβαρεζ κόντρα στην Κροατία

Άλβαρεζ σε μορφή… Μαραντόνα και 2-0 η Αργεντινή! (vid)

Ασταμάτητη η Αργεντινή! Μόλις δύο λεπτά μετά το 1-0 του Λιονέλ Μέσι, κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα! 

Θύτης αυτή τη φορά, ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο «pulga». Ο Ζούλιαν Άλβαρεζ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έκανε μία κούρσα που θύμισε… Μαραντόνα με την Αγγλία (ο Θεός να μας συγχωρέσει) και αφού ευνοήθηκε από αρκετές κόντρες, πλάσαρε για το 2-0.

Δείτε το 2-0 του Άλβαρεζ κόντρα στην Κροατία – Κόντρες και… κακό και «μαξιλαράκι» για την Αργεντινή

Μέσι από τη βούλα και 1-0 η Αργεντινή την Κροατία! (vid)

Η Αργεντινή άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κροατία με σκόρερ ποιον άλλον; Τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ νίκησε με απίθανη εκτέλεση πέναλτι τον Λιβάκοβιτς και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η «αλμπισελέστε» μέχρι το ημίωρο δεν είχε πατήσει καλά στο γήπεδο αλλά μία φάση ήταν υπέρ-αρκετή! Ο Άλβαρεζ ανατράπηκε καθαρά από τον Λιβάκοβιτς, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι και… the rest is history. 

Ο Λιονέλ Μέσι έστησε τη μπάλα στα έντεκα μέτρα και με πάρα πολύ δυνατό πέναλτι έκανε το 1-0 για την Αργεντινή.

Δείτε το γκολ του Λιονέλ Μέσι για το 1-0 της Αργεντινής – Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απέναντι στον Λιβάκοβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!