Ο Χούλιαν Άλβαρεζ με κούρσα εποχής... Μαραντόνα και τη βοήθεια της τύχης έκανε το 2-0 για την Αργεντινή απέναντι στην Κροατία.

Ασταμάτητη η Αργεντινή! Μόλις δύο λεπτά μετά το 1-0 του Λιονέλ Μέσι, κατάφερε να βρει ξανά δίχτυα! 

Θύτης αυτή τη φορά, ο παίκτης που κέρδισε το πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο «pulga». Ο Ζούλιαν Άλβαρεζ. Ο άσος της Μάντσεστερ Σίτι έκανε μία κούρσα που θύμισε… Μαραντόνα με την Αγγλία (ο Θεός να μας συγχωρέσει) και αφού ευνοήθηκε από αρκετές κόντρες, πλάσαρε για το 2-0.

Δείτε το 2-0 του Άλβαρεζ κόντρα στην Κροατία – Κόντρες και… κακό και «μαξιλαράκι» για την Αργεντινή

Μέσι από τη βούλα και 1-0 η Αργεντινή την Κροατία! (vid)

Η Αργεντινή άνοιξε το σκορ απέναντι στην Κροατία με σκόρερ ποιον άλλον; Τον Λιονέλ Μέσι! Ο Αργεντινός σούπερ σταρ νίκησε με απίθανη εκτέλεση πέναλτι τον Λιβάκοβιτς και έκανε το 1-0 για την ομάδα του.

Η «αλμπισελέστε» μέχρι το ημίωρο δεν είχε πατήσει καλά στο γήπεδο αλλά μία φάση ήταν υπέρ-αρκετή! Ο Άλβαρεζ ανατράπηκε καθαρά από τον Λιβάκοβιτς, ο ρέφερι υπέδειξε το πέναλτι και… the rest is history. 

Ο Λιονέλ Μέσι έστησε τη μπάλα στα έντεκα μέτρα και με πάρα πολύ δυνατό πέναλτι έκανε το 1-0 για την Αργεντινή.

Δείτε το γκολ του Λιονέλ Μέσι για το 1-0 της Αργεντινής – Η εύστοχη εκτέλεση πέναλτι απέναντι στον Λιβάκοβιτς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!