Ο Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για την δύσκολη αποστολή του Παναθηναϊκού κόντρα στη Βαλένθια στην Ισπανία για την διαβολοβδομάδα.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για την Ισπανία, όπου αύριο (13/12, 21:45) θα αντιμετωπίσει την Βαλένθια για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Ο προπονητής των «πράσινων» Ντέγιαν Ράντονιτς μίλησε για το συγκεκριμένο ματς με τους Ισπανούς αλλά και για την βελτίωση της ομάδας στα τελευταία ματς:

«Έχουμε δύο παιχνίδια αυτή την εβδομάδα, το πρώτο με την Βαλένθια, μία καλή ομάδα με καλούς παίκτες. Ο Ντούμπλιεβιτς είναι ένα από τους καλύτερους σέντερ στην Ευρώπη. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε καλά. Στα προηγούμενα ματς ανεβάσαμε την απόδοσή μας. Η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια είναι πολλά. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα – βήμα».

Από την πλευρά του ο Λευτέρης Μαντζούκας είπε: «Έχουμε κάνει ένα πολύ καλό σερί και θέλουμε να το μεγαλώσουμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και πρέπει να ξεκινήσουμε από την άμυνα. Η Βαλένθια είναι μία πολύ καλή ομάδα, έχει κάνει εκπλήξεις φέτος. Πιστεύω ότι θα τα πάμε καλά. Πρέπει να μπούμε στο 100% και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε. Είμαστε έτοιμοι, προσπαθούμε γενικά να προσαρμοζόμαστε στα επιθετικά όπλα του αντιπάλου και ελπίζω να το δείξουμε και στο γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!