Ο Ματιέ Βαλμπουενά έπλεξε το εγκώμιο του Ντιντιέ Ντεσάμπ για την πορεία της εθνικής Γαλλίας στο φετινό Μουντιάλ.

Προσκεκλημένος να μιλήσει στο «RMC», ο Ματιέ Βαλμπουενά, αναφέρθηκε στον Γάλλο ομοσπονδιακό τεχνικό, Ντιντιέ Ντεσάμπ. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού «αποθέωσε» τον «DD», λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο συγκεκριμένος ρόλος του «του ταιριάζει γάντι», ενώ πρόσθεσε ότι ο Ντεσάμπ ενσαρκώνει ιδανικά την θέση του επικεφαλής.

«Πάντα μπορούσε να μεταδώσει αυτό στις ομάδες του», είπε συγκεκριμένα ο 32χρονος πρώην διεθνής «πετεινός», ο οποίος μετρά 52 συμμετοχές και οκτώ γκολ και πρόσθεσε:

«Ο Ντεσάμπ στις συνομιλίες του, θα μιλήσει λίγο για τακτική, αλλά δεν θα μείνει στο θέμα, θα μιλήσει κυρίως για οικογένειες, ανθρώπους. Θα μοιρασθεί μαζί μας τις εμπειρίες του ως παίκτης και ως προπονητής. Σε κάνει να αισθάνεσαι ρίγος. Βγαίνεις από αυτήν την κουβέντα και λες στον εαυτό σου… «ουάου»! Βαλμπουενά

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!