Μουντιάλ 2022: Η Εθνική Βραζιλίας θέλει τον Πεπ Γκουαρδιόλα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία μετά την αποχώρηση του Τίτε.

Ρεπορτάζ που έφερε στο φως της δημοσιότητας η Sport κάνει λόγο για ενδιαφέρον που έχει εκδηλώσει η Εθνική Βραζιλίας για τον Πεπ Γκουαρντιόλα.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι δύο πλευρές θα κάνουν μία πρώτη συζήτηση με μοναδικό στόχο να ξεκαθαριστεί αν ο Γκουαρντιόλα ενδιαφέρεται έστω και λίγο για το ενδεχόμενο.

Να θυμίσουμε πως ο Γκουαρδιόλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2025 με την Μάντσεστερ Σίτι. Ωστόσο, αυτό είναι ένα δεδομένο που δείχνει να μην εμποδίζει τους Βραζιλιάνους.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά την ήττα από την Κροατία, ο 61χρονος τόνισε πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι της ομάδας μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό.

Πιο συγκεκριμένα ο Τίτε δήλωσε:

«Δύσκολη ήττα, τέλος ενός κύκλου. Το είχα ήδη αποφασίσει πριν από ενάμιση χρόνο. Δεν είμαι άνθρωπος που αθετώ τον λόγο μου. Δεν έπαιζα να νικήσω και μετά να δημιουργήσω δράμα για να μείνω. Το γνωρίζουν καλά όσοι με ξέρουν».

Ο Τίτε ανέλαβε τα ηνία της Βραζιλίας το 2016 και παρέμεινε για έξι ολόκληρα χρόνια στον πάγκο, κατακτώντας το Copa America πίσω στο 2019.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!