Ο Θρύλος της Βραζιλίας, Πελέ, έστειλε το δικό του μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Το δικό του μήνυμα στον Κριστιάνο Ρονάλντο έστειλε ο Πελέ μετά την ολοκλήρωση της πορείας της Πορτογαλίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θρύλος του παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που αναρρώνει μετά την περιπέτεια της υγείας του, θέλησε να ευχαριστήσει τον Πορτογάλο σούπερ σταρ για την πορεία του όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.

Παρακάτω ακολουθεί η τοποθέτηση του Πελέ:

«Σε ευχαριστούμε που μας έκανες να χαμογελάσουμε φίλε μου», ανέφερε ο θρύλος της Βραζιλίας και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!