Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την πρώτη του χειμερινή μεταγραφή, με τον Ροντινέι να φτάνει στην Ελλάδα - Τι συμβαίνει με την περίπτωση του Μαντσίνι;

Στην τελική της ευθεία μπαίνει η μεταγραφή του Ροντινέι από τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος μπακ έφτασε στη χώρα μας για να ολοκληρώσει τα τυπικά της απόκτησής του.

Συγκεκριμένα, ο Ροντινέι έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» το απόγευμα του Σαββάτου. Στη συνέχεια θα περάσει τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Στην τελική ευθεία του Μαντσίνι

Ο Ολυμπιακός «τρέχει» ώστε να κλείσει άμεσα τον Ντάνιελ Μαντσίνι αφού και ο παίκτης είναι γνωστό ότι θέλει να παίξει στους πρωταθλητές Ελλάδας. Ο Μαντσίνι είναι η πρώτη επιλογή για τα άκρα της επίθεσης.

Σκοπός της ομάδας του Μίτσελ είναι η μεταγραφή να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό ώστε ο παίκτης να πιάσει άμεσα δουλειά στου Ρέντη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!  Ροντινέι Ροντινέι