Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ θα παραμείνει στον πάγκο της εθνικής Γαλλίας ως το Euro 2024 σύμφωνα με ρεπορτάζ της Le Parisien.

Ολοταχώς για την κορυφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο οδεύει ξανά η Γαλλία. Οι πρωταθλητές κόσμου νίκησαν με 2-1 την Αγγλία, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Αντουάν Γκριεζμάν, στον τελευταίο χρονικά προημιτελικό του Μουντιάλ του Κατάρ και προκρίθηκαν στους ημιτελικούς του τουρνουά, όπου την προσεχή Τετάρτη θ’ αντιμετωπίσουν το Μαρόκο.

Η εξέλιξη αυτή αλλάζει τα σχέδια της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας σχετικά με την τεχνική ηγεσία. Πριν το Μουντιάλ θεωρούνταν δεδομένη η αποχώρηση του Ντιντιέ Ντεσάν και η αντικατάσταση του από τον Ζινεντίν Ζιντάν.

Η πορεία όμως στα γήπεδα του Κατάρ οδηγεί την ομοσπονδία, όπως αναφέρει δημοσίευμα της γαλλικής εφημερίδας «Parisien», στην απόφαση να κρατήσει τον Ντεσάν στον πάγκο των «τρικολόρ» μέχρι και το Euro 2024.

Επί των ημερών του Γάλλου τεχνικού οι μπλε έχουν πανηγυρίσει την κατάκτηση του Μουντιάλ το 2018 και του Nations League το 2021, ενώ έχουν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός είχε ρωτηθεί πριν από τον αγώνα με την Αγγλία για το θέμα και είχε δηλώσει: «Ολα στην ώρα τους. Είναι πολύ καλό να πετυχαίνεις τους στόχους που σου έχει θέσει η ομοσπονδία, είμαι χαρούμενος και φαντάζομαι πολλοί άνθρωποι είναι χαρούμενοι στη Γαλλία.»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!