Ο Κάιλ Κούζμα ψάχνεται για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, την ώρα που οι Ουίζαρντς παλεύουν να μπουν στα play-in.

Την τρομερή σεζόν που διανύει θέλει να εξαργυρώσει ο Κάιλ Κούζμα.

Ο σταρ των Ουίζαρντς κάνει σεζόν καριέρας, αριθμώντας 21.4 πόντους, 7.7 ριμπάουντ και 3.6 ασίστ μέσο όρο σε 35 λεπτά συμμετοχής.

Αυτό σε συνδυασμό με τον ίδιο που δεν… ψήνεται να μείνει στην Ουάσινγκτον, τον έχουν κάνει φοβερά περιζήτητο στη Λίγκα. Οι Γουίζαρντς παλεύουν να μπουν στο play-in τουρνουά, αλλά είναι 12οι στην Ανατολή ως τώρα. Ο Κούζμα θεωρεί πως δεν αξίζει να βρίσκεται στην ομάδα και κοιτάζει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ρεπορτάζ, οι Σανς, οι Κινγκς και οι Νικς είναι ανάμεσα στις ομάδες που ενδιαφέρονται, αφού ψάχνουν για έναν combo φόργουορντ με τα στοιχεία του.

Ωστόσο, όλα εξαρτώνται από τους ίδιους τους Ουίζαρντς. Η ομάδα της Ουάσινγκτον θα πρέπει να δεχτεί αρκετά δελεαστική πρόταση για να τον αφήσει να φύγει.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!