Αβέβαιο είναι το μέλλον του Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην Εθνική Αγγλίας. Ήδη στο Νησί κυκλοφορούν ρεπορτάζ με πιθανούς αντικαταστάτες του.

Η Εθνική Αγγλίας δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει ούτε στο Κατάρ το όνειρο της κατάκτησης του Παγκόσμιου Κυπέλλου μετά την ήττα της από την Γαλλία στην προημιτελική φάση. Αυτό έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ και μόνο δεδομένη δεν είναι η παραμονή του στον πάγκο της ομάδας. Το αντίθετο μάλιστα…

Υπάρχουν συγκεκριμένα σενάρια στο θέμα της διαδοχής του, αν και κανείς δεν μπορεί να είναι βέβαιος για τη συνέχεια.

Ήδη στην Αγγλία έχουν γραφτεί κάποια ονόματα που θα μπορούσαν να αντικαταστήσουν τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ. Μιλάμε για τους Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, Τόμας Τούχελ και Μπρένταν Ρότζερς.

Όλα παραμένουν ανοιχτά. Στις τάξεις της Αγγλίας δεν υπάρχει προβληματισμός για τις εμφανίσεις διότι θεωρούν πως είναι καλές. Αλλά ο στόχος που είναι η κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου δεν ήρθε ούτε τώρα…

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!