Μουντιάλ 2022: Ο Κιλιάν Εμπαπέ έδωσε το χέρι του στον Τζόρνταν Χέντερσον κι εκείνος τον αγνόησε επιδεικτικά.

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο που δείχνει τον Εμπαπέ να δίνει το χέρι του στον Χέντερσον κι εκείνος να τον αγνοεί.

Οι δύο ομάδες ετοιμάζονταν για την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο πριν τον μεγάλο προημιτελικό. Και ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έγειρε προς το μέρος του Χέντερσον για να του δώσει το χέρι του. Ωστόσο, όπως φαίνεται στα πλάνα που κυκλοφόρησαν, ο Άγγλος άσος τον αγνοεί επιδεικτικά. Εμπαπέ

Να σημειωθεί, όμως, πως δεν συνέβη το ίδιο στην καθιερωμένη χειραψία των αντιπάλων όταν οι ομάδες βρίσκονταν στο χορτάρι, πριν από το στρίψιμο του νομίσματος.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!