Ο Βάουτ Βέγκχορστ τόνισε πως δέχτηκε άδικη «επίθεση» από τον Λιονέλ Μέσι καθώς ο μόνος λόγος που τον πλησίασε ήταν για τον συγχαρεί.

Ο Βάουτ Βέγκχορστ τόνισε πως ο μόνος λόγος που πλησίασε προς τη μεριά του Λιονέλ Μέσι ήταν για να του σφίξει το χέρι, ενώ εκείνος τον έσπρωξε και του μίλησε με άσχημα λόγια.

Αναλυτικά τα όσα είπε Βάουτ Βέγκχορστ:

«Ήθελα απλά να του σφίξω το χέρι μετά το τέλος του αγώνα. Σέβομαι πάρα πολύ τον Μέσι ως ποδοσφαιριστή, αλλά εκείνος έσπρωξε το χέρι μου μακριά και δεν ήθελε να μου μιλήσει. Τα ισπανικά μου δεν είναι πολύ καλά, αλλά είμαι σίγουρος ότι μου είπε μερικά πολύ άσχημα λόγια και για αυτό είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος μαζί του».

Μέσι πριν τις δηλώσεις: «Τι κοιτάς ρε; Φύγε ρε βλάκα!»

Λίγο μετά την πρόκριση της Αργεντινής κόντρα στην Ολλανδία, ο Λιονέλ Μέσι εξέφρασε τα παράπονά του για την διαιτησία ενώ γύρισε και μίλησε άσχημα στον Βάουτ Βέγκχορστ.

Πιο συγκεκριμένα ενώ έδινε συνέντευξη γύρισε και του είπε:

«Τι κοιτάς ρε; Τι κοιτάς; Φύγε ρε βλάκα από δω!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!