Έτοιμος να ανανεώσει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2025 μοιάζει να είναι ο Ρουμπέν Πέρεθ.

Την πράσινη φανέλα με το τριφύλλι στο μέρος της καρδιάς θα συνεχίσει να φοράει για άλλα δύο χρόνια ο Ρουμπέν Πέρεθ, καθώς -όπως αναφέρουν οι πληροφορίες- υπάρχει πλέον οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ισπανό μεσοαμυντικό για επέκταση του τρέχοντας συμβολαίου του (που ολοκληρώνεται το καλοκαίρι) έως τον Ιούνιο του 2025.

Οι συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είχαν ξεκινήσει εδώ και λίγες εβδομάδες μακριά απ’ τα φώτα της δημοσιότητας (κάτι που ισχύει και στις επαφές και με τους υπόλοιπους «πράσινους» των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται) κι εξαρχής φάνηκε η απόλυτα θετική διάθεση που υπήρχε απ’ την πλευρά του Ρουμπέν Πέρεθ για να παραμείνει στο «τριφύλλι» για άλλα δύο χρόνια, με τις ίδιες πάνω-κάτω απολαβές που έχει και στο «τρέχων» συμβόλαιό του.

Αυτό που απομένει πλέον είναι να έρθει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες (λίγο πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων) ο ατζέντης του στην Αθήνα προκειμένου να ολοκληρωθούν τα διαδικαστικά και να πέσουν και οι υπογραφές για να «σφραγιστεί» η παραμονή του 33χρονου μέσου έως το 2025.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!