Απίστευτο παιχνίδι και τρομερή εναλλαγή συναισθημάτων μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Ολιβιέ Ζιρού έδωσε ξανά το προβάδισμα στη Γαλλία και λίγα λεπτά μετά ο Χάρι Κέιν αστόχησε σε πέναλτι.

Απίστευτος Ολιβιέ Ζίρου! Ο επιθετικός της Μίλαν είναι πάντα εκεί για την ομάδα του. Ακόμα κι αν είδε στην προηγούμενη φάση τον Πίκφορντ να κάνει μία εκπληκτική επέμβαση, είχε την ψυχραιμία να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Αγγλίας και να βάλει μπροστά την ομάδα του. Ολιβιέ Ζιρού

Δείτε το γκολ του Ολιβιέ Ζιρού:

Λίγα λεπτά μετά, ο Τεό Ερνάντεζ γκρέμισε χωρίς λόγο τον Μάουντ και ο διαιτητής (με τη χρήση του VAR) καταλόγισε πέναλτι.

Η εκτέλεση του Κέιν ήταν αρκετά κακή κι έτσι χάθηκε τεράστια ευκαιρία της Αγγλίας για το 2-2.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!