Ο ηγέτης της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, με δηλώσεις του μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό της Βραζιλίας από την Κροατία άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο αυτή να ήταν η τελευταία συμμετοχή του σε Παγκόσμιο Κύπελλο.

«Δεν εγγυώμαι 100% ότι θα επιστρέψω» στην Εθνική»: αυτό δήλωσε ο σούπερ σταρ της Βραζιλίας, Νεϊμάρ, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του την Παρασκευή (9/12) απέναντι στην Κροατία (0-0 κ.δ., 1-1 παρ., 4-2 στα πέναλτι), στα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, στο Κατάρ.

«Πρέπει να το αναλύσω, να σκεφτώ λίγο περισσότερο τι είναι καλό για εμένα και για την Εθνική ομάδα», πρόσθεσε ο 30χρονος επιθετικός, εμφανώς κλονισμένος από τον αποκλεισμό της ομάδας του, κατά το πέρασμά του στη μικτή ζώνη στο στάδιο «Education City» της Ντόχα, όπου διεξήχθη ο αγώνας.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Νεϊμάρ