Κροατία: Οι διεθνείς του Ζλάτκο Ντάλιτς έστησαν πάρτι σε αποδυτήρια και ξενοδοχείο μετά την πρόκριση επί της Βραζιλίας.

Πρόκριση στα ημιτελικά του Μουντιάλ είναι τεράστιο πράγμα. Πρόκριση στα ημιτελικά, αφήνοντας έξω τη Βραζιλία είναι ακόμα μεγαλύτερο. Πρόκριση στα ημιτελικά, αφήνοντας έξω τη Βραζιλία και με ανατροπή είναι αδιανόητο. Όλα αυτά τα έκανε πράξη η Κροατία.

Και πώς να μην πανηγυρίσουν έξαλλα οι παίκτες της μετά από τέτοια επιτυχία; Πώς να μην γιορτάσουν σαν μικρά παιδιά που κατάφεραν για δεύτερο συνεχόμενο Μουντιάλ να διεκδικούν τη θέση τους στον τελικό; Και μάλιστα, σε ένα τουρνουά που πολλοί δεν πίστευαν σε αυτούς. Μιλούσαν για… παλιοσειρές, που έχουν να προσφέρουν μόνο εμπειρία και θα αποκλειστούν νωρίς.

Δικαιωματικά, λοιπόν, οι παίκτες του Ζλάτκο Ντάλιτς έστησαν ένα μικρό πάρτι στα αποδυτήρια του αγώνα μετά την τεράστια πρόκριση επί της Σελεσάο.

Δείτε τους ξέφρενους πανηγυρισμούς των παικτών του Ντάλιτς μετά το τέλος του Κροατία-Βραζιλία 

 

To ίδιο έγινε και στο ξενοδοχείο τους λίγες ώρες αργότερα…

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zlatko Dalic (@daliczlatko)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!