Έξαλλος ήταν ο Μπρούνο Φερνάντες στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης της Πορτογαλίας με το Μαρόκο.

Δεν μπορούσε να συγκρατήσει το θυμό του μετά το τέλος του ματς ο Μπρούνο Φερνάντες. Ο Πορτογάλος παίκτης μίλησε με σκληρές εκφράσεις για την διαιτητή της αναμέτρησης.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες:

«Θα πω αυτά που έχω να πω. Ο διαιτητής μας… γ@@@@σε. Είναι πολύ περίεργο να μας σφυρίζει ένας διαιτητής από μία χώρα που βρίσκεται ακόμα μέσα στην διοργάνωση, ενώ εμείς δεν έχουμε ούτε έναν Πορτογάλο διαιτητή στο Μουντιάλ.

Οι δικοί μας διευθύνουν αγώνες Champions League, επομένως έχουν την ποιότητα να βρίσκονται εδώ. Εκείνοι δεν διευθύνουν τέτοιους αγώνες, δεν είναι συνηθισμένοι σε τέτοια ματς. Δεν έχουν την ταχύτητα για κάτι τέτοιο. Ξεκάθαρα, ο διαιτητής καθόρισε το αποτέλεσμα. Στο πρώτο μέρος υπάρχει ένα καθαρό πέναλτι που έγινε σε μένα. Ήμουν μόνος μου και ποτέ στην ζωή μου δεν έχω πέσει, όταν είμαι μόνος μπροστά από τον τερματοφύλακα και μπορώ να σουτάρω προς την εστία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!