Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν καθοριστικός στο ματς των Μπακς με τους Μάβερικς και οδήγησε την ομάδα του στο διπλό.

Μετά από μία συναρπαστική αναμέτρηση και με πρωταγωνιστή, για ακόμη μία βραδιά, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, οι Μιλγουόκι Μπακς επικράτησαν στο Ντάλας των Μάβερικς με 106-105 και έφθασαν στις 19 νίκες στο εφετινό ΝΒΑ, έχοντας ηττηθεί, μόλις έξι φορές. Αντετοκούνμπο

Σε 35 λεπτά συμμετοχής, ο Ελληνας άσος, πέτυχε 28 πόντους, «μάζεψε» 10 ριμπάουντ, «μοίρασε» τρεις ασίστ, ενώ είχε ακόμη, ένα κλέψιμο, επτά λάθη και έξι φάουλ. Το τελικό σκορ, διαμόρφωσε ο Μπρουκ Λόπεζ.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Milwaukee Bucks (@bucks)

Eξαιρετικοί για τους φιλοξενούμενους, ήταν οι Κρις Μίντλετον με 19 πόντους και Τζρου Χόλιντεϊ με 17.

Για τους Μάβερικς, ο Λούκα Ντόντστις, σημείωσε 33 πόντους και «μοίρασε» 11 ασίστ, ενώ ο Σπένσερ Ντίνγουιντι πέτυχε 15 πόντους.

Επόμενος αντίπαλος των Μπακς, θα είναι οι Ρόκετς, τα ξημερώματα της Δευτέρας (12/12 στις 02:00) στο Toyota Center του Χιούστον.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!