Ο Νεϊμάρ έστειλε μήνυμα... ετοιμότητας ενόψει του αγώνα με την Κροατία για τα προημιτελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

«Ο Θεός να μας ευλογεί και να μας προστατεύει». Είναι η καθιερωμένη ανάρτηση στα social media που κάνει ο Νεϊμάρ πριν από κάθε αγώνα της Βραζιλίας. Έτσι και σήμερα, το επανέλαβε πριν ξεκινήσει η προημιτελική συνάντηση με την Κροατία.

Όπως έγινε γνωστό ο διάσημος Βραζιλιάνος θα είναι φυσικά στο αρχικό σχήμα του Τίτε και θα είναι το τρίτο παιχνίδι του στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Έπαιξε στον πρώτο αγώνα, με τη Σερβία, και στη σύγκρουση της φάσης των «16», με τη Νότια Κορέα.

Ο σημερινός αγώνας μπορεί να είναι ξεχωριστός για τον Νεϊμάρ. Ο παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να ισοφαρίσει ή ακόμη και να ξεπεράσει τον Πελέ στον αριθμό των γκολ σε επίσημους αγώνες για την εθνική ομάδα της Βραζιλίας. Αυτή τη στιγμή είναι 76 έναντι 77 του Πελέ.
Φέτος, ο Νεϊμάρ σκόραρε έξι γκολ με την εθνική Βραζιλίας, όλα από το σημείο του πέναλτι.

Ο νικητής του αγώνα Βραζιλίας-Κροατίας στα ημιτελικά θα αντιμετωπίσει την ομάδα που θα επικρατήσει στον αγώνα μεταξύ Αργεντινής και Ολλανδίας, που θα διεξαχθεί στις 21:00 στο στάδιο Lusail.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!