O CEO του Μουντιάλ 2022, Νασέρ Αλ Κατέρ, δήλωσε πως δεν γίνεται σε αυτό το σημείο να συζητάμε για τους θανάτους των εργατών ενώ η διοργάνωση είναι σε εξέλιξη.

Ως ένα ασήμαντο γεγονός παρουσίασε ο Νασέρ Αλ Κατέρ τον θάνατο ενός εργάτη στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Σύμφωνα με το Athletic, ένας άνδρας από τις Φιλιππίνες, που είχε μεταναστεύσει στο Κατάρ για να δουλέψει στις υποδομές για το Παγκόσμιο Κύπελλο, έχασε τη ζωή του σε εργατικό δυστύχημα.

Πιο συγκεκριμένα, έκανε κάποια επιδιόρθωση στα φώτα του πάρκινγκ του ξενοδοχείου που είχε καταλύσει η αποστολή της Σαουδικής Αραβίας.

Όπως αποκάλυψαν αυτόπτες μάρτυρες στο αμερικανικό Μέσο, ο άτυχος άνδρας πρόκειται για έναν Φιλιππινέζο που έχασε την ισορροπία του και χτύπησε θανάσιμα το κεφάλι του στο τσιμέντο κατά την πτώση, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Ο CEO του Παγκοσμίου Κυπέλλου μίλησε στο «BBC» στην ουσία παραδέχτηκε ότι τον ίδιο και τους όμοιούς του δεν τους νοιάζουν οι ανθρώπινες απώλειες, παρά μόνο να πετύχει το project.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Νασέρ Αλ Κατέρ:

«Ο θάνατος είναι ένα φυσικό πράγμα στη ζωή. Μπορεί να πεθάνεις είτε την ώρα της δουλειάς σου, είτε την ώρα που κοιμάσαι. Φυσικά και 1-2 εργάτες πέθαναν. Οι ευχές μας είναι με αυτές τις οικογένειες. Αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε τέτοιες κουβέντες την ώρα που το Παγκόσμιο Κύπελλο βρίσκεται στην καλύτερη φάση του».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!