Ο Ντομινίκ Λιβάκοβιτς έμοιαζε για ενενήντα λεπτά σαν απροσπέλαστο τείχος για τους Βραζιλιάνους αντιπάλους του.

Ακόμα ένα φοβερό παιχνίδι στο φετινό Μουντιάλ κάνει ο τρομερός Ντομινίκ Λιβάκοβιτς. Ο Κροάτης άσος των φιναλίστ του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 έχει κατεβάσει κανονικά… ρολά κόντρα στους Βραζιλιάνους που παλεύουν αλλά δεν μπορούν να παραβιάσουν την εστία του.

Δείτε τις κορυφαίες επεμβάσεις του Ντομινίκ Λιβάκοβιτς κόντρα στην Βραζιλία

 

 

 
 

 

Παιχταράς; Ναι. Ταλεντάρα; Ναι. Δεινός ντριμπλέρ και σόουμαν; Ναι, φυσικά. Αλλά, ρε Άντονι, πόσο… Βραζιλιάνος αποδείχθηκες;

Γιατί τα λέμε όλα αυτά; Γιατί ο Άντονι προσπάθησε να ξεγελάσει τον διαιτητή με τον πιο… ύπουλο τρόπο. Έκανε μία κούρσα από τα δεξιά, έκοψε προς την περιοχή και εκεί αποφάσισε να… βουτήξει στα βαθιά να δει αν κουνιούνται τα… ψάρια.

Το video του Άντονι να βουτάει για ψαροντούφεκο έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου προκαλώντας το γέλιο όσων τον βλέπουν. Μάλιστα, κάποιοι έκαναν και συγκρίσεις με άλλον συμπαίκτη του. Ονόματα δεν λέμε, υπολήψεις δεν θίγουμε. Ξέρετε σε ποιον αναφέρονταν.

Δείτε το βίντεο του φοβερού… δύτη, Άντονι κόντρα στην Κροατία

 

Νεϊμάρ: Σόλο από άλλο πλανήτη και 1-0 για τη Βραζιλία! (vid)

Τι κι αν ο φοβερός Ντομινίκ Λιβάκοβιτς έχει πιάσει τα άπιαστα; Τι κι αν είπε «όχι» σε πόσες και πόσες περιπτώσεις; Ο Νεϊμάρ βρήκε τρόπο να τον νικήσει. Και πώς νικάς έναν τερματοφύλακα που κάνει ματς καριέρας; Με ένα ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ γκολ. Με μία… εξωγήινη ενέργεια.

Αλλά αν λέγεσαι Νεϊμάρ, τότε οι εξωγήινες προσπάθειες δεν σου λένε κάτι. Είναι η δεύτερη φύση σου. Και το ξανάκανε. Κόντρα στην Κροατία, ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ είδε πως δεν υπάρχει άλλος τρόπος να βρει η ομάδα του δίχτυα. Παρά μόνο να το πάρει στην πλάτη του.

Με τρομερή εναλλαγή πασών απέξω από την περιοχή, ο Νεϊμάρ βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λιβάκοβιτς. Τον πέρασε σαν… σταματημένο και «κάρφωσε» τη μπάλα στον ουρανό των διχτύων.

Δείτε το απίθανο γκολ του Νεϊμάρ κόντρα στην Κροατία

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!