Δηλώσεις αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και την Πορτογαλία στο Μουντιάλ του Κατάρ έκανε ο Κάρλο Αντσελότι.

Η συζήτηση γύρω από τη συμπεριφορά του Κριστιάνο Ρονάλντο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις και θέση στο θέμα πήρε ο Κάρλο Αντσελότι.

Ο Ιταλός τεχνικός με αφορμή το ζήτημα που έχει προκύψει στο Μουντιάλ του Κατάρ αναφέρθηκε στο διάστημα που συνυπήρξε με τον Πορτογάλο σούπερ σταρ στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κάρλο Αντσελότι:

Για τη συνύπαρξή τους στη Ρεάλ:

«Τον είχα μαζί μου για δύο χρόνια και δεν μου δημιούργησε ποτέ κανένα πρόβλημα. Μάλιστα τα έλυσε. Ένας παίκτης που σκοράρει τουλάχιστον ένα γκολ ανά παιχνίδι δεν μπορεί να είναι πρόβλημα. Ο Κριστιάνο είναι ένας αθλητής που προπονείται καλά και είναι πάντα προσεκτικός. Για μένα ήταν εύκολο να το διαχειριστώ».

Για το ότι δεν βρέθηκε στο βασικό σχήμα της Εθνικής Πορτογαλίας:

«Δεν είδα το παιχνίδι, αλλά στο ποδόσφαιρο όλα είναι πιθανά. Μάλλον είναι καλά και νιώθει σαν 20χρονος, αλλά το σώμα του μπορεί να μην δώσει τις απαντήσεις που ψάχνει. Πάντα φρόντιζε τον εαυτό του, αλλά ο ανταγωνισμός στην εθνική ομάδα είναι δυνατός. Αν το καλοσκεφτούμε, ακόμα και κάποιος σαν τον Ραφαέλ Λεάο ξεκινάει στον πάγκο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!