Ο σπουδαίος Κακά προχώρησε σε δηλώσεις σχετικά με την υποστήριξη των Βραζιλιάνων προς την Εθνική τους ομάδα που σίγουρα θα συζητηθούν...

Ο Κακά δεν μάσησε τα λόγια του και μίλησε… ευθεία ακόμα κι αν αυτό απογοητεύσει κάποιους.

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος σταρ υποστηρίζει πως οι Βραζιλιάνοι δεν συμπεριφέρονται στα ποδοσφαιρικά είδωλα της χώρας με τον τρόπο που τους αρμόζει , φέρνοντας ως παραδείγματα τους Νεϊμάρ και Ρονάλντο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κακά:

«Είναι παράξενο που το λέω, αλλά πολλοί Βραζιλιάνοι δεν υποστηρίζουν την εθνική τους ομάδα. Συμβαίνει μερικές φορές. Εάν δεις τον Ρονάλντο να περπατάει στην Αγγλία θα πεις “ουάου”, υπάρχει κάτι διαφορετικό εδώ. Στην Βραζιλία είναι απλά ένας χονδρός άνδρας που περπατάει στο δρόμο.

Αυτή τη στιγμή πολλά άτομα στην Βραζιλία μιλούν για τον Νεϊμάρ αλλά με αρνητικό τρόπο.

Υπάρχουν πολλοί Βραζιλιάνοι που αγαπούν τον Ρονάλντο. Εγώ τον αγαπώ, όμως ο τρόπος με τον οποίο τον σέβονται στην Βραζιλία είναι διαφορετικός από αυτόν με τον οποίο τον σέβονται στο εξωτερικό.

Βλέπω ότι εκτός Βραζιλίας υπάρχει μεγαλύτερος σεβασμός προς τον Ρονάλντο απ’ ότι εντός των συνόρων».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!