Ο Λιονέλ Μέσι με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι «σφραγίζει» την πρόκριση της Αργεντινής στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Αφού με τη μαγική πάσα του «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Ολλανδίας, σειρά ήταν να «σφραγίσει» και τη νίκη της Αργεντινής. Ο Λιονέλ Μέσι δεν λάθεψε από την άσπρη βούλα και η Αργεντινή είναι με το… ενάμιση πόδι στα ημιτελικά του Μουντιάλ.

Ο Ακούνια κέρδισε το πέναλτι, ο Λιονέλ Μέσι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 2-0.

Αυτό ήταν το 10ο γκολ σε Μουντιάλ και έφτασε τον Γκαμπριέλ Μπατιστούτα!

Δείτε το γκολ του Λιονέλ Μέσι:

Θυμηθείτε τον τρόπο με τον οποίο η Αργεντινή άνοιξε το σκορ:

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!