Η Μπαρτσελόνα έκανε την... ρελάνς και πάει φορτσάτη για να κάνει δικό της τον Γιοσούφα Μουκοκό της Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του 16χρονου Βραζιλιάνου επιθετικού, Εντρικ Φελίπε, κερδίζοντας την «κούρσα» για τα δικαιώματα του από την Μπαρτσελόνα. 

Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Παλμέιρας, ο οποίος χαρακτηρίζεται από τους ειδικούς ως το νέο μεγάλο ταλέντο του βραζιλιάνικου και παγκοσμίου ποδοσφαίρου, κάποιοι μιλούν μάλιστα ακόμη και για τον νέο Πελέ (!), και η διάσημη ισπανική ομάδα ήρθε σε προφορική συμφωνία με την οικογένεια του για να εξασφαλίσει από τώρα τα δικαιώματα του.

Ο Τσάβι έκανε ότι μπορούσε για να τον πείσει να προτιμήσει το «Καμπ Νου», αλλά δεν τα κατάφερε. Ετσι τώρα η ομάδα της Βαρκελόνης, σύμφωνα με ισπανικά ΜΜΕ, στρέφεται στη Γερμανία και στην περίπτωση του Γιοσούφα Μουκοκό της Ντόρτμουντ.

Ο 18χρονος φορ, που ήταν μέλος της εθνικής Γερμανίας στο Μουντιάλ του Κατάρ, είναι τώρα στη λίστα του Τσάβι. 

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!