Κολοσσός-Περιστέρι: Αναβλήθηκε η αναμέτρηση των δύο ομάδων - Η σχετική ανακοίνωση που πραγματοποίησε ο ΕΣΑΚΕ.

Στην αναβολή του προγραμματισμένου για αύριο (10/12, 16:00) αγώνα μεταξύ Κολοσσού Ρόδου και Περιστερίου, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League, προχώρησε ο ΕΣΑΚΕ.

Οπως εξηγεί η διοργανώτρια αρχή, η απόφαση ελήφθη μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων Covid-19 στην ομάδα της Ρόδου, και με γνώμονα την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού και την προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας.

Η σχετική ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

“Η προγραμματισμένη για το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 συνάντηση μεταξύ των ομάδων Κολοσσός H Hotles – Περιστέρι bwin στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής Basket League, αναβάλλεται, για λόγους ανωτέρας βίας.

Ειδικότερα προκειμένου να διασφαλισθεί, στο μέτρο του δυνατού, η διασπορά του κορονοϊού  COVID-19, η προστασία της ατομικής και δημόσιας υγείας από τον ανωτέρω ιό και η ασφάλεια των αθλητών και των λοιπών εμπλεκομένων στη διεξαγωγή του αγώνα, μετά τα κρούσματα κορονοϊού που διαγνώσθηκαν στην ομάδα της Κολοσσός H Hotels.

Η νέα ημερομηνία διεξαγωγής της συνάντησης θα ανακοινωθεί από τον ΕΣΑΚΕ σύντομα.”

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!