Ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κάμερον Νόρι και ηττήθηκε με 0-2 σετ στον 1ο γύρο του Diriyah Tennis Cup.

Αποκλεισμός… με το καλημέρα για τον Στέφανο Τσιτσιπά στο τουρνουά επίδειξης του Ριάντ, όπου στο πρώτο του ματς γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Κάμερον Νόρι, μένοντας εκτός συνέχειας στο μονό του Diriyah Tennis Cup. Στέφανος Τσιτσιπάς

Στην ανεπίσημη, αλλά πλουσιοπάροχη (ο νικητής θα πάρει 1 εκατ. δολάρια) διοργάνωση της πρωτεύουσας της Σαουδικής Αραβίας, ο Έλληνας πρωταθλητής ηττήθηκε με straight sets από τον Νόρι το βράδυ της Πέμπτης (8/12) και παρότι κατέβηκε ως το νο1 του ταμπλό δεν θα συνεχίσει.

Ο Βρετανός Νόρι (νο14 στον κόσμο) χρειάστηκε μόλις 71 λεπτά αγώνα για να επικρατήσει με 6-4, 6-4 και να προκριθεί στους ημιτελικούς, όπου θ΄ αντιμετωπίσει το νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον Τέιλορ Φριτς και στον Χούμπερτ Χούρκατς.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!