Η Πορτογαλική Ομοσπονδία κατηγόρησε τα Μίντια για τις συκοφαντίες περί απειλών του Κριστιάνο να φύγει από το Κατάρ.

Κριστιάνο Ρονάλντο και επικαιρότητα είναι εδώ και πάρα πολλά χρόνια… παντρεμένες έννοιες. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δεν σταματά να απασχολεί τα ΜΜΕ είτε για καλό είτε για… κακό λόγο.

Αυτή τη φορά, το ρεπορτάζ πως απείλησε να αποχωρήσει από το Κατάρ και το Μουντιάλ μονοπωλεί τα διεθνή Μέσα το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Σύμφωνα με τα όσα ακούγονται, ο Κριστιάνο τσακώθηκε με τον Φερνάντο Σάντος με αφορμή την παρουσία τους στους βασικούς και απείλησε να αποχωρήσει από το Κατάρ.

Ωστόσο, η Πορτογαλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου ξεκαθάρισε με ανακοίνωσή της πως όλα αυτά είναι συκοφαντίες. Στήριξε πλήρως τον Κριστιάνο και υπογράμμισε πως για όλα ευθύνεται η προπαγάνδα των Μέσων.

Η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

«Τα ρεπορτάζ που ισχυρίζονται πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο απείλησε να φύγει από την Εθνική ομάδα μετά από συζήτηση με τον Φερνάντο Σάντος δεν είναι αλήθεια.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας ξεκαθαρίζει ότι σε καμία στιγμή ο Κριστιάνο δεν απείλησε την εθνική με κάτι τέτοιο.

Έχει υπάρξει υπόδειγμα επαγγελματία σε όλο το Παγκόσμιο Κύπελλο και θέλει η χώρα μας να κερδίσει το τρόπαιο ακόμα κι αν δεν ξαναπαίξει σε κάποιον αγώνα. Η επίθεση που του γίνεται από τα Μίντια είναι τρελή».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!