Με φούτερ του Κόμπε Μπράιαντ εμφανίστηκε στο Fiserv Forum ο Γιάννης Αντετοκούνμπο για τον αγώνα με τους Κινγκς.

Με φούτερ του Κόμπε Μπράιαντ εμφανίστηκε στο Fiserv Forum ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak πήγε στον αγώνα κόντρα στους Σακραμέντο Κινγκς και επέλεξε να φορέσει το εν λόγω φούτερ για να αποδώσει τιμή στον αγαπημένο του φίλο, που σκοτώθηκε το 2020 σε δυστύχημα με το ελικόπτερό του.

Οι δυο τους ήταν πολύ κοντά, με τον Κόμπε να έχει εκθειάσει πολλές φορές τον Γιάννη και τον Αντετοκούνμπο να μην κρύβει την λατρεία προς το πρόσωπό του.

Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με το φούτερ του Κόμπε Μπράιαντ

Γιάννης Αντετοκούνμπο

Γιάννης Αντετοκούνμπο, η νέα τρομερή του εμφάνιση με 35 πόντους (vids)

Γιάννης Αντετοκούνμπο και εμφανίσεις… MVP έχουν γίνει πλέον κάτι παραπάνω από συνηθισμένες. O Greek Freak ήταν ακόμα μία φορά απολαυστικός οδηγώντας τους Μπακς σε άνετη νίκη επί των Κινγκς με 126-113.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκλεισε τον αγώνα με 35 πόντους με 10/17 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 9/10 βολές, 6 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 3 λάθη σε 33 λεπτά συμμετοχής.

Αυτή ήταν η 8η σερί 30αρα του, επίδοση με την οποία έπιασε τον Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ στο δεύτερο μεγαλύτερο τέτοιο σερί στην ιστορία του Μιλγουόκι.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Δείτε τις καλύτερες στιγμές του Greek Freak κόντρα στους Κινγκς

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!