Ο Τζιάνι Ινφαντίνο κλήθηκε να σχολιάσει την έως τώρα πορεία του Μουντιάλ 2022 και δεν έκρυψε την ευχαρίστησή του.

Την έως τώρα εξέλιξη του Μουντιάλ στο Κατάρ κλήθηκε να σχολιάσει ο Τζιάνι Ινφαντίνο, με τον ίδιο να δηλώνει πως επρόκειτο για την καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία της διοργάνωσης. Ακόμα συμπλήρωσε πως όλες οι ομάδες των προημιτελικών είναι ισοδύναμες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τζιάνι Ινφαντίνο:

«Είδα όλα τα παιχνίδια και μπορώ να πω πως ήταν η καλύτερη φάση ομίλων στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου, πράγμα που κάνει τη συνέχεια του Μουντιάλ πολλά υποσχόμενη».

Για την προημιτελική φάση και τα «νοκ-αουτ» παιχνίδια σχολίασε:

«Δεν υπάρχουν πια μικρές ομάδες, όπως ούτε μεγάλες ομάδες. Το επίπεδο είναι αρκετά ισοδύναμο. Επίσης για πρώτη φορά στην ιστορία υπήρξε τουλάχιστον μια ομάδα από κάθε ήπειρο στη «νοκ-αουτ» φάση. Εκεί όπου είδαμε μάλιστα 28 τέρματα σε μόλις οκτώ παιχνίδια. Η υψηλότερη επίδοση σε φάση των «16» από το 1986».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!