Πριν το το τέλος του 2022 αναμένεται να έχει βγει η απόφαση της FIBA σχετικά με την τιμωρία που θα υποβληθεί στον Ντίνο Μήτογλου.

Αντίστροφα μετρά ο Ντίνος Μήτογλου ώστε να μάθει το μέγεθος της τιμωρίας του αλλά και το πότε μπορεί να επιστρέψει στα γήπεδα. Πριν το τέλος του 2022, η FIBA θα εκδώσει την απόφασή της, την οποία περιμένουν τόσο η Αρμάνι Μιλάνο όσο και οι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Υπενθυμίζεται ότι είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία στα τέλη Μαρτίου. Πιο συγκεκριμένα, ο Μήτογλου κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν 2021-2022 τραυματίστηκε και όταν κλήθηκε να περάσει από αντιντόπινγκ κοντρόλ βρέθηκε θετικός. Το αποτέλεσμα ήταν να αποκλειστεί από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις τόσο της ιταλικής ομάδας όσο και της Εθνικής Ομάδας, ενώ η υπόθεσή του εκκρεμεί στη FIBA. Μάλιστα ο διεθνής φόργουορντ έχει υποβάλει μήνυση σε βάρος της γιατρού.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Έλληνας φόργουορντ έχει ήδη απολογηθεί από την 1η Δεκεμβρίου στην αρμόδια επιτροπή της FIBA και πλέον αναμένεται η ετυμηγορία. Η απόφαση, μάλιστα, πρόκειται να εκδοθεί μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες και σίγουρα πριν από τα Χριστούγεννα.

Τότε ο Μήτογλου θα μάθει το πότε θα έχει το δικαίωμα να επιστρέψει στη δράση μπαίνοντας ξανά σε αγωνιστικούς ρυθμούς. Εφόσον τού επιβληθεί ποινή, αυτή θα ισχύει από την ημέρα που έδωσε το δείγμα για έλεγχο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!