Έξαλλη η αδερφή του Ρονάλντο για την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Κριστιάνο στον πάγκο κόντρα στην Ελβετία.

Ξέσπασε η αδερφή του Κριστιάνο Ρονάλντο με την απόφαση του Φερνάντο Σάντος να αφήσει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον πάγκο. Ειδικότερα, η αδερφή του Πορτογάλου θρύλου , Έλμα Αβέιρο, με instagram story επιτέθηκε στον Σάντος, κατηγορώντας τον ότι ταπεινώνει έναν παίκτη που έχει δώσει τα πάντα για την εθνική ομάδα.

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδερφής του Κριστιάνο Ρονάλντο

«Ναι, ο Ρονάλντο δεν είναι αιώνιος, ναι, ο Ρονάλντο δεν θα παίζει για πάντα, δυστυχώς δεν βάζει γκολ τώρα, είναι μεγάλος, η Πορτογαλία δεν χρειάζεται τον Ρονάλντο.

Μιλήσαμε για αυτά που ακούσαμε, όμως όλα αυτά που έκανε δεν είναι πλέον σημαντικά, όλα όσα έκανε ξεχάστηκαν. Τώρα ζητούν συγγνώμη και δεν τον χρειάζονται. Το σημειώνω και θα μιλήσουμε αργότερα γι’ αυτό.

Σάντος, θα ζητήσεις συγγνώμη; Τώρα μπορούμε να γ@@@ όποιον θέλουμε. Είναι κρίμα να ταπεινώνεις έναν άνθρωπο που έχει δώσει τόσα πολλά», έγραψε χαρακτηριστικά.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!