Ο Κρίσταπς Πορζίνγκις εξήγησε τους λόγους που δεν πέτυχε η συνύπαρξή του με τον Λούκα Ντόντσιτς στο παρκέ.

Οι Ντάλας Μάβερικς είχαν στηρίξει πολλά στο δίδυμο Λούκα Ντόντσιτς-Κρίσταπς Πορζίνγκις ωστόσο αυτό δεν απέδωσε στο παρκέ. Πολλοί απόρησαν που οι Ντάλας με αυτό το υλικό δεν έκαναν το βήμα παραπάνω. Όμως, ο Κρίσταπς Πορζίνγκις έχει την απάντηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κρίσταπς Πορζίνγκις για τον Λούκα Ντόντσιτς:

«Απλά δεν ήμουν το σωστό άτομο, δεν ταιριάζαμε μέσα στο παρκέ. Ο Λούκα είναι ένα φοβερό ταλέντο και θέλεις να τον πλαισιώσεις με τους κατάλληλους παίκτες, εγώ απλά δεν ήμουν ένας από αυτούς».

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο νέο του μπασκετικό σπίτι, τους Γουίζαρντς:

«Αγαπώ αυτήν την πόλη και τον οργανισμό των Γουίζαρντς. Απολαμβάνω να παίζω μαζί με τον Μπράντλει Μπιλ, τον Κούζμα και γενικά όλα τα παιδιά. Μακάρι να μπορέσω να παραμείνω στην Ουάσινγκτον για πολλά χρόνια, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον οπότε μένω στο παρόν και απολαμβάνω την κάθε μου στιγμή εδώ».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!