Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραχώρησε συνέντευξη και κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Έρικ Τεν Χαγκ παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Όπως είναι φυσικό του τέθηκε ερώτηση για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν ήταν και οι καλύτερες και δεν έλειψαν ακόμα και οι σφοδρές κόντρες μεταξύ τους.

Ωστόσο, όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν όπως δήλωσε και ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ:

«Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποχώρησε και ανήκει στο παρελθόν. Τώρα κοιτάμε μπροστά και κοιτάμε το μέλλον».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!