Ο Μπρούνο Φερνάντες σε δηλώσεις του τοποθετήθηκε τόσο για τον μεγάλο πρωταγωνιστή Γκονσάλο Ράμος αλλά και για τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Χιλιάδες ήταν οι θεατές, οι οποίοι περίπου στο 65ο λεπτό της αναμέτρησης Πορτογαλία-Ελβετία (6-1) για τους «16» του Μουντιάλ, «απαιτούσαν» την είσοδο στο γήπεδο του Κριστιάνο Ρονάλντο. Μπρούνο Φερνάντες

Αναφερόμενος στο θέμα, ο Πορτογάλος μέσος, Μπρούνο Φερνάντες, επεσήμανε:

«Εάν ο κόσμος δεν είχε ακούσει ποτέ για τον Γκονσάλο Ράμος, είναι επειδή δεν γνωρίζει την ποιότητα του πορτογαλικού πρωταθλήματος. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτόν, γιατί το να σκοράρει ένα χατ-τρικ σε αυτήν την ηλικία, είναι πραγματικό κατόρθωμα. Νικήσαμε τους πρώτους αγώνες με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στην αρχική 11άδα. Δεν νομίζω ότι ο κόσμος πρέπει να μιλάει για το εάν παίζει ή όχι, γιατί όταν παίζει και νικάμε, κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό.

Είναι φυσιολογικό να έρχονται οι άνθρωποι στο γήπεδο για να δουν τον Ρονάλντο, είναι ο πιο διάσημος παίκτης σε όλη την Ιστορία ή ακόμη και στον αθλητισμό γενικότερα. Είναι φυσιολογικό να τον επευφημούν, δεν βλέπω γιατί είναι έκπληξη αυτό. Ο προημιτελικός θα είναι ένας δύσκολος αγώνας, γιατί το Μαρόκο είναι μια καλή ομάδα που τερμάτισε πρώτη στον όμιλό της. Εχουμε επίγνωση των δυνατοτήτων τους. Το πιο σημαντικό, θα είναι να κάνουμε την δουλειά μας και να επικεντρωθούμε σε αυτό πρέπει να κάνουμε, για να προκριθούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!