Ο Πέπε σκόραρε στο Πορτογαλία-Ελβετία και έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης που σκοράρει σε αγώνα της νοκ άουτ φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Πέπε έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ο στόπερ των Πορτογάλων σκόραρε με κεφαλιά κάνοντας το 2-0 και έγινε ο γηραιότερος ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει σε νοκ άουτ φάση Μουντιάλ.

Ο Πέπε το βράδυ της Τρίτης (06/12) ήταν 39 ετών και 283 ημερών, ενώ το ρεκόρ κατείχε από το Παγκόσμιο Κύπελλο του 1990 ο Μιλά απέναντι στην Κολομβία ο οποίος τότε ήταν 38 ετών και 34 ημερών.

Πλέον, ο Πέπε είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος σε ηλικία σκόρερ στην ιστορία του Μουντιάλ μετά τον Ροζέρ Μιλά ο οποίος είχε πετύχει γκολ απέναντι στη Ρωσία στο Μουντιάλ του 1994.

Ο Πέπε άφησε πίσω του τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Κριστιάνο ήταν στη δεύτερη θέση μέχρι τώρα με το γκολ που πέτυχε απέναντι στην Γκάνα πριν από λίγες ημέρες όντας 37 ετών και 295 ημερών.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!