Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε χαβαλέ ενόψει των γενεθλίων του και αναφέρθηκε στα πλάνα που έχει με τη σύζυγό του αφού κοιμηθούν οι γιοι τους.

Όρεξη για πλάκα και αστεία είχε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη νίκη επί των Μάτζικ. O Greek Freak έκανε πράγματα και θαύματα κόντρα στο Ορλάντο, πετυχαίνοντας double double για την ομάδα του.

Μετά το τέλος του αγώνα, όμως, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στα γενέθλιά του. Ένας δημοσιογράφος ανέφερε ότι έρχονται τα γενέθλιά του (σήμερα, 6 Δεκεμβρίου, ο Γιάννης κλείνει τα 28 του χρόνια) και αν θα κάνει κάτι ξεχωριστό, ο σταρ των Μπακς απάντησε με χιούμορ, προκαλώντας άφθονο γέλιο.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο απάντησε:

«Δεν ξέρω αν η σύντροφός μου έχει σχεδιάσει κάτι για εμένα, ελπίζω πως θα έχει σχεδιάσει κάτι. Ίσως μια τούρτα γενεθλίων ή μια κάρτα γενεθλίων, κάποιο ρολόι ή κάποιο κόσμημα, θα το λάτρευα αυτό.

»Δεν θέλω να πάω για δείπνο, επειδή έχω παιχνίδι την επόμενη μέρα και προτιμώ να ξεκουραστώ, να κάνω την αποθεραπεία μου, να κοιμηθώ και να παίξω με τα παιδιά μου. Αφού βάλω τα παιδιά για ύπνο… ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει, σωστά; Μπορεί τα πράγματα να γίνουν λίγο… freaky. Είναι τα γενέθλιά μου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!