Πορτογαλία - Ελβετία: Ακυρώθηκε για οφσάιντ το γκολ που πέτυχε ο Κριστιάνο Ρονάλντο λίγο αφότου μπήκε ως αλλαγή.

Κριστιάνο και γκολ πάνε μαζί. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ κατάφερε να πετύχει ξανά γκολ, αυτή τη φορά κόντρα στην Ελβετία. Ο επόπτης της αναμέτρησης, όμως, του έκοψε την χαρά αφού του ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ.

Δείτε το γκολ του Κριστιάνο Ρονάλντο που ακυρώθηκε ως οφσάιντ

Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο κόσμος ζητούσε την είσοδό του στον αγώνα! 

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία. Στην θέση του επέλεξε τον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος σκόραρε εις διπλούν.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… αυτός που είναι. Και όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο φώναζε το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ζητώντας έτσι με τον τρόπο του από τον Φερνάντο Σάντος να τον βάλει.

Και ο Φερνάντο Σάντος τους έκανε το χατίρι. Ο Κριστιάνο μπήκε στο γήπεδο και αυτό… σείστηκε. Όλος ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ιαχές αποδοχής και επιφωνήματα θαυμασμού.

Δείτε τον κόσμο που ζητά από τον Φερνάντο Σάντος να βάλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο

 
 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!