Μουντιάλ 2022: Ντέρμπι και... φαβορί στην φάση των «8» της διοργάνωσης, που ξεκινάει την Παρασκευή με δύο αναμετρήσεις.

Το εμφατικό 6-1 της Πορτογαλίας επί της Ελβετίας, με το χατ τρικ του Ράμος και η μεγάλη έκπληξη που σημειώθηκε νωρίτερα στην Αλ-Ραγιάν, όπου το Μαρόκο απέκλεισε στα πέναλτι την Ισπανία με ήρωα τον Μπόνο, «σημάδεψαν» την τελευταία ημέρα της φάσης των «16» του Μουντιάλ 2022.

Από τα τέσσερα ζευγάρια των προημιτελικών, που θα διεξαχθούν στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, ξεχωρίζουν τα ντέρμπι, Αγγλία-Γαλλία και Ολλανδία-Αργεντινή, ενώ από κει και πέρα υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί στα άλλα δύο ματς, με Βραζιλία και Πορτογαλία να έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι σε Κροατία και Μαρόκο αντίστοιχα.

Μουντιάλ 2022: Αναλυτικά τα ζευγάρια των προημιτελικών

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9/12

  1. Κροατία – Βραζιλία (17:00, Στάδιο Education City, Ντόχα)
  2. Ολλανδία – Αργεντινή (21:00, Λουσαΐλ Αϊκόνικ, Λουσαΐλ)

ΣΑΒΒΑΤΟ 10/12

  1. Μαρόκο – Πορτογαλία (17:00, Στάδιο Αλ Τουμάμα, Ντόχα)
  2. Αγγλία – Γαλλία (21:00, Στάδιο Αλ Μπαΐτ, Αλ-Κορ)
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!