Κριστιάνο Ρονάλντο: Ο κόσμος ζητούσε την είσοδο του Κριστιάνο φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του από τις εξέδρες.

Ο Φερνάντο Σάντος άφησε στον πάγκο τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγώνα της Πορτογαλίας με την Ελβετία. Στην θέση του επέλεξε τον Γκονσάλο Ράμος, ο οποίος σκόραρε εις διπλούν.

Ωστόσο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι… ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Και όπως ήταν αναμενόμενο ο κόσμος που βρέθηκε στο γήπεδο φώναζε το όνομα του Πορτογάλου σούπερ σταρ ζητώντας έτσι με τον τρόπο του από τον Φερνάντο Σάντος να τον βάλει.

Και ο Φερνάντο Σάντος τους έκανε το χατίρι. Ο Κριστιάνο μπήκε στο γήπεδο και αυτό… σείστηκε. Όλος ο κόσμος τον υποδέχτηκε με ιαχές αποδοχής και επιφωνήματα θαυμασμού.

Δείτε τον κόσμο που ζητά από τον Φερνάντο Σάντος να βάλει τον Κριστιάνο Ρονάλντο στον αγωνιστικό χώρο

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!