Ο παλιός μας γνώριμος, Έρικ ΜακΚόλουμ, μίλησε για τις επιδόσεις του Σάσα Βεζένκοφ και πιστεύει πως αργά η γρήγορα θα μετακομίσει στο NBA.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ είναι ιδιαίτερα γνωστός στο ελληνικό μπασκετικό κοινό. Έχοντας περάσει από το ελληνικό πρωτάθλημα (Απόλλων Πάτρας, Πανιώνιος) γνωρίζει πάρα πολύ καλά την ελληνική λίγκα. Δεν είναι τυχαίο που τα προηγούμενα χρόνια, το όνομά του έπαιζε συνεχώς στα μεταγραφικά σενάρια τόσο του Ολυμπιακού όσο και του Παναθηναϊκού. Ο έμπειρος γκαρντ της Καρσίγιακα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Σάσα Βεζένκοφ και θεωρεί πως η θέση του είναι στο NBA.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Έρικ ΜακΚόλουμ στο podcast του Ντονάτας Ουρμπόνας:

«Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι ξεχωριστός. Είναι το καλύτερο 4άρι στην Ευρώπη αν βγάλεις έξω τον Μίροτιτς, ο οποίος είναι περισσότερο… 4,5άρι. Ο Βεζένκοφ είναι τρομερός σουτέρ και συνήθως αυτοί που σουτάρουν καλά δεν παίρνουν ριμπάουντ. Εκείνος όμως έχει 8 ριμπάουντ ανά αγώνα ενώ εκτελεί από το τρίποντο με 41%, από τις βολές με 87-88% και από το δίποντο με 67%.

Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τα άλλα 4άρια είναι ότι έχει τρομερά γρήγορο release. Δεν τον ξέρω προσωπικά, αλλά δεν γίνεται να βελτιωθείς τόσο τρομακτικά σε 4-5 χρόνια. Το αξίζει και είμαι σίγουρος ότι θα βρεθεί στο NBA. Με το ύψος του στο 2,06 και με το σουτ που έχει, ταιριάζει στο σύγχρονο NBA. Το Σακραμέντο θα έρθει να τον πάρει αμέσως».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!