Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι με κάθε επισημότητα ο νέος προπονητής της Προοδευτικής - Η ανακοίνωση της ομάδας του Κορυδαλλού.

Ο Αντώνης Νικοπολίδης ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Προοδευτικής, παίρνοντας τη θέση του Γιάννη Μάγγου. Η ομάδα του Κορυδαλλού ανακοίνωσε σήμερα την πρόσληψη του Νικοπολίδη. 

Ο θρύλος της εθνικής Ελλάδας έχει θητεία ως προπονητής της Κ19 του Ολυμπιακού, υπηρεσιακός τεχνικός της πρώτης ομάδας των ερυθρόλευκων και προπονητής της Κ21 της εθνική ομάδας. Η Προοδευτική είναι στην 11η θέση της Super League 2 με τρεις βαθμούς. 

Αντώνης Νικοπολίδης: Η ανακοίνωση της Προοδευτικής για τον Έλληνα τεχνικό

«Ο Αντώνης Νικοπολίδης είναι ο νέος προπονητής της Προοδευτικής. Ο Έλληνας τεχνικός που δεν χρειάζεται συστάσεις έχει πιάσει ήδη δουλειά, καθώς αύριο θα βρίσκεται στο Κλουβί προκειμένου να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και να δώσει τις πρώτες οδηγίες ως προπονητής της Προοδευτικής».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε!