Ο Βραζιλιάνος πρώην αστέρας του ποδοσφαίρου, Αντριάνο, χώρισε μετά από 24 μέρες γάμου γιατί «εξαφανίστηκε» για να δει Μουντιάλ.

Μόλις 24 ημέρες διήρκησε ο γάμος του Αντριάνο με τη Μικαέλα Μεσκίτα. Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αστέρας χώρισε με την πρώην σύζυγό του επειδή «εξαφανίστηκε» για δύο ημέρες για να παρακολουθήσει το Μουντιάλ.

Όπως αναφέρουν τα πρώτα ρεπορτάζ, το ζευγάρι είχε αρχικά προγραμματίσει να παντρευτεί στις 30 Νοεμβρίου, αλλά αποφάσισε να επισπεύσει το γάμο και το μοιράστηκε δημοσίως στο Instagram.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriano imperador (@adrianoimperador)

Ωστόσο, ο «Αυτοκράτορας» πήγε στη Βίλα Κρουζέιρο, μια συνοικία του Ρίο ντε Τζανέιρο, για να συναντήσει τους φίλους του και να παρακολουθήσει τον αγώνα της Βραζιλίας με την Ελβετία.

Η Μεσκίτα έχει διαγράψει όλες τις φωτογραφίες της στο Instagram με τον Αντριάνο ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι ακύρωσε επίσης μια προγραμματισμένη γιορτή με την οικογένεια και τους φίλους τους το Σαββατοκύριακο μετά τον χωρισμό τους.

Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ελπίδα για το ζευγάρι, καθώς έχουν χωρίσει και τα έχουν ξαναβρεί πέντε φορές στο παρελθόν.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Adriano imperador (@adrianoimperador)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!