Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τη μίνι προετοιμασία αλλά δεν παύει να εξετάζει παίκτες που θα ενισχύσουν την ομάδα.

Ο Μίτσελ μπορεί να τονίζει συνεχώς πως το ρόστερ του Ολυμπιακού πρέπει να μειωθεί ωστόσο γνωρίζει πως λείπουν παίκτες-κλειδιά από το ρόστερ. Και ο Ολυμπιακός εξετάζει παίκτες ώστε να ενισχυθεί.

Το βασικό που φαίνεται να απασχολεί είναι να ενισχυθεί στο κέντρο της άμυνας του. Είναι ξεκάθαρο ότι για τη θέση του στόπερ οι Πειραιώτες χρειάζονται παίκτη που θα έρθει και θα παίξει βασικός.

Δεν ξεχνά την επίθεσή του

Με τον Ουί-Τζο Χουάνγκ να είναι… φευγάτος, οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν παίκτες ώστε να ενισχυθούν στην επίθεση.

Ένας παίκτης που εξετάζεται είναι ο Ρος Στιούαρτ. Πρόκειται για τον 26χρονο επιθετικό της Σάντερλαντ, το συμβόλαιο του οποίου ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023. Φέτος, ο Στιούαρτ έχει παίξει σε επτά παιχνίδια με τη Σάντερλαντ και έχει πετύχει επτά γκολ.

Ένας ακόμα παίκτης που είναι στα ραντάρ του Μίτσελ είναι ο Πολωνός Νταβίντ Κοβνάτσκι. Ανήκει στη Φορτούνα Ντίσελντορφ με την οποία έχει πετύχει επτά γκολ και επτά ασίστ. Είναι ένα όνομα που έχει προκύψει από δημοσιεύματα του εξωτερικού.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!